Stare ideje v nov način: pričeska košarica
vsebina
Vsebina
Danes želim deliti z vami pričesko, ki zagotovo spletla mnoge matere v šoli ali vrtcu. je bil imenovan "košara". Preden greste neposredno na tkanje, želim vam povedati malo zgodbo iz mojega otroštva.
Za prvič je to za lase spletene moj vrtec učitelj, kjer sem šel. Na dan svojih staršev, sem čakala z nestrpnostjo. Prišel sem, da poberem mojo mamo, pogledal na ustvarjanje mojega učitelja v vrtcu in jo prosil, naj povem tehniko tkanja take lepote. Pojasnil podrobno vseh postavk, smo šli domov za usposabljanje. Kot se je izkazalo, da je zelo preprosta. Temelji na skupnih rep na vrhu Glava, okoli katerega je pleteni Kika.
Zdaj tukaj in želim deliti z vami to lepo frizuro. Boste lahko, da si svojo ljubljeno hčerko ali sestro po tkanje, in lahko, in ne sami. Pričeska je kot nalašč za vsakogar.
tkanje
- Na vrhu glave ločeno območje v obliki kroga, zbrati las v čop in ga povezati tesen elastiko. Premer izbranega območja je odvisna od višine in sijaj prihodnjih pričeske. Las iz repa bi moralo biti dovolj za vse lase, tako, da so enakomerno porazdeljene.
- Začetek vpletanje je mogoče storiti z vsemi priročno strani (od delilne, ušesa, čelo in zadnji del glave), ločiti ta del las in razdelimo na 2 pramenov in dodamo, da jih zaklepa repa.
- Naredite prvi vezavi pletenice običajno: levo pramen mesto na sredini, nato pa pravi preobrat od povprečja.
- Z vsako naslednjo spletom stranskih pramenov dodajte brezplačno zagrabi kodre in rep.
- Kot tkanje premik naprej v krogu in dodal, pletenic grabeži, poskusite dodati prameni enotne debeline, da bo dovolj za vse tkanje kite.
- Ko tkanje vrne na začetno točko in končno zagrabi, še naprej kot običajno vezavi vezalke.
- Kika pritrdite na lase s pomočjo nevidnega, skriti konico v bližini korena repa. Če je zelo dolg, ga lahko zaviti ob glavni, s čimer je drugi krog ražnju.
- Končni pričeska je lahko okrašena z majhnimi cvetje zatiči ali eno veliko strani.
Video tutorial
Video: Clip-bow z rokami [Ideje za življenje]
Video: Pričeska snopom, ki uporablja nogavico
Video: Stara majica na nov način (stara T-shirt na nov način)
Video: Teremok na nov način
- Košare iz vej
- Basket kroglice
- Nakupovanje z lastnimi rokami
- Košarica mil in trakovi
- Dve cute pričeske s spleteno dlake na prostosti
- Nenavadna ustvarjalni pričeska s spleteno dolgimi lasmi
- Tehnika tkanja kitke po glavi
- Zanimiva in lepa pričeska z vpletanje za srednje lase
- Dve enostavno pričeske na podlagi repa. Hitri ideje za vsak dan
- Dva hitro in enostavno pričeske na podlagi francoskega paketa za srednje lase
- 2 Ideje za ustvarjanje repov equina s koso