LadyVu.com

Henna lase - ocene in priporočila

Henna lase - ocene in priporočilaHenna - najboljše naravno sredstvo, ki je primerna ne samo za barvanje las, ampak tudi za njihovo krepitev. Mnogi menijo, da se z uporabo kana le plamen-rdeča barva las mogoče doseči, vendar to ni res. Barvanje las s kano kodre lahko dal skoraj vse barve, razen blond.

Prednosti in slabosti uporabe kano za lase

Vsako kozmetično sredstvo ima svoje prednosti in slabosti pri uporabi kano in v tem primeru ni nobena izjema. Pred prehodom na sliki ali krepitev las s pomočjo tega orodja, se prepričajte, da vam ustreza točno.

Henna lase - ocene in priporočilaK koristi Kane vključujejo:

• izključno naravni izdelek;
  • s kano ne vsebuje peroksid, in amoniak;
  • Lahko se uporablja, ko nosečnost in dojenje;
  • To ne krši celovitost strukture las;
  • odpravlja prhljaj in ima antiseptično;
  • tanini stisnjene las, zato videz las bujno in voluminozna;
  • Po uporabi lase postane gladka in sijoča.

pomanjkljivosti Henna za lase:

• ne slika v sivi las;
  • za barvane lase je treba uporabljati previdno (ne bi mogla priti v senci, ki je bilo pričakovano);
  • Po uporabi kano in kasnejše barve navadne barve se lahko pojavijo zelenkasto odtenek, tako da boste morali počakati, da lasje zrastejo nazaj v celoti, da bi jih še enkrat barve;
  • ni mogoče kombinirati z barvanjem s kano perm - je sposoben poravnati las;
  • Henna ima učinek sušenja;
  • tanka koža se lahko naslikal, če ne da bi ga pred postopkom oljčno olje ali maščobe krema za roke je treba nositi rokavice celofan;
  • po barve izpiranje las je treba oprati kopel, tako da je bila utopila.

Barvanje las s kano doma

Barvanje las s kano domaGlede na dolžino in debelino las se meri kano za barvanje odseka. Za pravilno pripravo barve mora biti napolnjena s kano z vrelo vodo in jo prinese k usklajenosti debela in enotno gnojnice.

Če želite, da bi dobili lepo kostanjev odtenek, dodamo 1 žlico kano. žlico naravnega kave. Lasje pridobijo svetlo rdečkast odtenek pri uporabi kano, pre-razredčene v vroči sok pese.

Mešanica za barvanje na osnovi kane nanese na čisto in suhe lase. Pred tem je nujno, test na madež za eno zagotavljajo določena majhna, tako da boste vedeli, kaj odtenek, da bi dobili rezultat. Postopek je najbolje, da začnete od zadaj. Ko so vsi lasje prekrita z barvo, jih pokrijemo s folijo in brisačo izolirati. Za temno barvanje las je treba pustiti približno 40-60 minut, včasih - za dlje časa.

Barvanje las s kano domaKane je precej težko spere z las, vendar morate poskusiti, da ga v celoti pranje - izpiranje z vodo mora biti pregledna.

Strokovnjaki svetujejo, da je treba pobarvane lase s kano ne več kot 1-krat na mesec. Prav tako lahko posodobite senco, če je barva je malo dim. Da bi to naredili, kana raztopina sušilnik za izpiranje (100 g kana odjem prah 2,5 litra vrele vode). Zmes mora biti kul, napolni, sev in šele nato uporaba - uporablja na umite lase in sperite po nekaj minutah.

Če odtenek po barvanju presvetli, se lahko nevtraliziramo s katero koli rastlinsko olje. Olje v rezervoarju se segreje na ogenj, nato pa je v obliki toplote podrgnil v lase masažni gibi. Potem boste morali temeljito posuši lase, in še enkrat jih operite s šamponom.

Prednosti in uporaba brezbarvna Henna za lase

Prednosti in uporaba brezbarvna Henna za laseBrezbarvna Kane je na voljo v številnih izdelkih za nego las, ga lahko uporabljate, in pri pripravi mask doma las. Prav tako je odličen naravni balzam, kano lahko celo uporablja namesto šampon za umivanje las. Po uporabi maske lase temeljito speremo s čisto vodo, brez uporabe šampona.

Če potrebujete le okrepiti korenine las, vas bo povsem dovolj, da uporabite en paket kane na enem postopku. Vse ostalo je odvisno od debeline, dolžine in gostote las.

Recept maska ​​z brezbarvno kano

Raztopimo 100 g brezbarvnega prahu kano 300 ml vroče vode, mešamo, dokler enotno konsistenco. Mešanica bo lažje, da se uporablja za las, če dodamo, da je malo olivnega olja. Poleg tega bodo lasje bolj koristno, če dodamo eterična olja v njem, sesekljan zelišča ali zrna, ali kozmetični gline vitamini v kapsulah.

Končno zmes vtrite v lasišče, nato drugo in enakomerno porazdeljene po celotni dolžini las. Potem zaviti glavo z polietilena in izolirati brisačo. Trajanje postopka - 30-60 minut.

Kljub temu, da je brezbarvna kana zelo koristno za lase, ki jih ne bi smeli zlorabiti njegovo pogosto uporabo. Optimalna uporaba kane - nekajkrat na mesec. V tem primeru, lase in lasišče ne bo preveč suh in bo imel največ koristnih snovi. Toda hkrati ne pozabite, da je viden učinek, ki ga dobijo samo z redno uporabo brezbarvno kano.

Henna las: pregledi

Henna las: preglediJulia:

"Brezbarvna kana postala moja prava Spasilac. Všeč mi je, da je to naravno in zelo ugoden učinek na lase. Uporabljam ga za krepitev las, kot so tanki in sem pogosto razčleniti in bičali. Komaj se je teden dni po uporabi prvi rezultat že opazna - lasje začeli videti bolje ".

Marina:

"Po porodu sem začela padati veliko las. Kupil sem na različne načine, vendar ni nič pomagalo. Bil sem na tem, da teče v lekarno, vendar sem se odločil, da ga in brezbarvno kano poskusiti. Sem ga razširil v jogurt in ga uporabite masko dvakrat na teden. Rezultat je zelo vesel - zgodaj na čopiču je bilo veliko število dlak lopa, zdaj le 2-3 dlake! Edina pomanjkljivost takega maske - Kane je zelo težko, da opere svojo glavo ".

Henna las: preglediRuslana:

"Henna uporabo na moči. Ko sem začel opažati, da se lasje začeli videti slabše, ko boste razumeli, da boste morali kuhati svojo najljubšo masko. Henna mešati z kozmetično glino in dodajte vitamine. Zelo uporabno za las! Prej sem tudi barvane lase s kano običajno. Res všeč barve, čez čas pa sem želel nekaj novega, tako prešli na običajnih barv. "

Vlad:

"Pred nekaj leti sem imel lase barvane blond, vendar je kmalu spoznal, da je edina škoda svojo lepo in gosto dlako. Malo lasje rastejo in cut vse, kar je naslikal. Nato je prevzel obnovo zdravja laseh s maske kano. Zdaj je dlaka postala močnejša in sijoč, manj pade ven in zelo enostavno glavnik po pranju. Vesel sem, da 100%! ".

Video: Henna Lush (Lush) - uporaba mojega pregled / pregled

Video: Hair Henna pregledi

Video: Brezbarvna kana za lase. Lasje maska ​​z brezbarvno kano.

Video: Barvanje las Henna LUSH

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný