Pariz prehrana
Francija - ni le Eifflov stolp in številčnost najboljših svetovnih restavracij, v katerih je nemogoče, da ne vstopijo. In francoski, oziroma, prva na svetu za sladokusce. Vendar pa je paradoks: ko vidim, da je francoski jesti stalno in jesti, ne samo trava, ampak z visoko kalorično dobrote, se zdi, da so vsi jedli v njih in topi prekomerne teže
Vsebina
- Kako jesti?
- Prebava med obrokom
- Kaj je v meni?
- Teden francoske kuhinje
- Video: knjige || shulga
- Video: home tour: naše stanovanje v parizu!
- Video: kako izgubiti težo hitro doma? kako hitro shujšati po počitnicah? hitro odstraniti želodec, ne da bi dieto?
- Video: poletne počitnice. kako izgubiti težo v poletnih mesecih za 1-2 tednov, 2 meseca
Razlog za to je ni niti v je prehrana v Parizu, in v kulturi uživanja hrane.
Kako jesti?
V času kosila obiska več Francoska gostinstva: prvi in drugi - v različnih restavracijah, sladica - v najljubših slaščic in kave piti na najboljši kavi. Pravzaprav, to je pariški prehrana.
Kaj francoski poziv za obrok, so nam povedali v času filma "okno v pariškem" junaka. Izkazalo se je - o hrani! Francozi menijo, da je hrana - to je največji užitek, ona je vredna vse vaše misli v času kosila, da se posveti z njo.
Jedilni pribor, neuporabne atributi - vse, kar je pomembno. Vsak kos je jedel počasi in temeljito prežvečimo, tako da nihče ne okus opomba, da pazi na.
In zdaj o tem, zakaj je to pomembno.
Prebava med obrokom
Deliti z vami skrivnost, zakaj je francoska dieta učinkovita za hujšanje, saj v nasprotju s tem, kar boste neprestano jesti.
Ko Francozi pravijo o hrani, so svetlo Pavlov delal na psu, akt, na trebuhu, mu povedal, da zdaj gre v hrano. Želodčne sokove v odzivnih vrhuncev - hvala za to metodo, ne boste nikoli doživeli prebavne motnje.
Francoski jedo počasi in žvečiti hrano - ne samo uživajo okus, pomagajo želodec prebavi hrane. Konec koncev, manjša je prežvečena, lažje je, da se naučijo.
Meni francoski prehrana - ni količina, ampak kakovost. Francozi raje rezino Roquefort celotno skledo boršč, tudi če so zelo lačni. Ker to ne bi smel biti nasičena z zneskom in okus.
Kaj je v meni?
Najprej, da je visoko kalorično beljakovinska hrana - ribe, morski sadeži, meso, siri. Francoski sir zelo mastno, to je res, vendar ne jeste, da toliko, kot dajo na sendvičev "ruski sir." Rezina kruha in majhen košček sira.
Francozi jedo veliko zelenja. Vsako jed spremlja obilo solate in zelišča - pehtran, timijan, bazilika, koriander, in vse čar, je že dolgo kalilne imenuje provansalskih zelišč.
Poleg tega je po francoski prehrane, nihče ne prepoveduje, da so sladki. Ampak še enkrat, da se odločijo za popolnost okusa, ne kot funt piškotkov. Ker sem jesti sladkarije, da bi dobili najvišjo užitek od njega. Mimogrede, obstaja skupna pregovor o francoski dieti - kolački zjutraj, zvečer - seks. In če ne deluje, odpraviti moko.
Kot je za moko, se spomnite, francoski nikoli ne privošči v kruhu, čeprav, saj je mehka maščobne sir jedel z bujnimi zvitkih in rogljičke. Ampak ne poči belih hlebov kruha - v višini škodljivih ekscesov. Francija - država milijon vrst pekovskih izdelkov. Jaz poskusite izbrati nekaj po okusu.
Teden francoske kuhinje
Če ste tekoč, da izgubijo težo, so francoski strokovnjaki za prehrano priporočajo, da se naučijo ceniti okus hrane. Zato se razglasi na teden francoske kuhinje doma in spremljanje vseh teh pravil.
Video: Knjige || Shulga
Video: HOME TOUR: Naše stanovanje v Parizu!
Video: Kako izgubiti težo hitro doma? Kako hitro shujšati po počitnicah? Hitro odstraniti želodec, ne da bi dieto?
Video: poletne počitnice. kako izgubiti težo v poletnih mesecih za 1-2 tednov, 2 meseca
- Kaj za krmo francoski buldog?
- Koliko živo francoski buldog?
- Francoska prehrana za hujšanje: funkcije, meniji, ocene
- Pariški prehrana
- Francoska prehrana
- Francoska prehrana za 14 dni - meni
- Prehrana kava
- Hujšanje Bormental
- Vino prehrana
- Kaj jesti, da izgubijo težo?
- Pariz slog oblačenja
- Francoski slog - oblačila