LadyVu.com

Ingverjeve korenine za hujšanje: pregledi

ingverjeve korenine za preglede hujšanje

Zdaj, večina ljudi ponavadi ni več samoumevno, vse informacije, ki jih vidite v javni domeni. Veliko preden poskušate izgubiti težo z ingverjem, branje preglede, da bi bolje razumeli, od kod - publiciteta, in kjer - za prave informacije.

Je učinkovita ali ingver za hujšanje?

Ne glede na to, ali jemljete - ingverjeve korenine ali tinkture, suhi ali različica razlog tega izdelka, je vedno prisotna in ostrina značilne posebno pikanten okus. ingver v kakršni koli obliki, da povzroči, da se srce težje delo, kri - kroži hitreje, in je presnova pospešila na zelo visoki ravni.

To je hiter metabolizem omogoča, da telo porabi več energije. Tudi pri nizki telesne aktivnosti in pljuč omejevanja prehrane (izogibanje sladkarije, maščobne, ogljikovih hidratov) vam omogoča, da doseže učinek kalorij primanjkljaja, ki prisili telo razgraditi maščobne zaloge in jih uporabljajo za proizvodnjo življenjsko energijo.

Veliko del ingverja korenine so zainteresirani za hujšanje pijače in jedi. Pri tem ni univerzalnega svetovanje - Pick up to možnost, ki bo prijeten za vaš okus. Ne pozabite, da je sredstvo za pospeševanje izguba teže ne bi smela moti!

Ingverjeve korenine za hujšanje: pregledi

Obravnavajo pripombe, ki zapustijo ljudi, ki so že poskusili uporabiti ingver kot sredstvo za hujšanje, da oceni dejansko učinkovitost.

"Vsak dan pijem kavo in čaj z dodatkom tal ingver in cimet! V zadnjem mesecu padla 3 kg. Ampak moram iti step aerobika 2-krat na teden, tako da ne vem, da sem pomagal."

Albina, star 38 let, skladiščnik (Chelyabinsk)

"Pijte ingver čaj sedmi dan, vsak dan imam več in več bolečine v želodcu ... očitno imam nekaj kontraindikacij. Od jutri, neham piti. Dieta se ni spremenilo. Spremembe v tem obdobju ni."

Olga, stara 24 let, novinar (Moskva)

"Ginger čaj na duhu, ne more stati, vendar marinirana zelo veliko! V zadnjih dveh tednih poskuša, da ga ima vsak dan, tudi ob večerji najkasneje do 18.00. Očitno je proces šel, je vrgel 800 gramov."

Veronika, 19 let, študent (Tomsk)

"Začel sem vsako jed, v juhe, solate, tople, dal ingver v prahu. Jejte tudi za 2 tedna, mi je všeč! Plus opustil moko in sladko. Izgubil sem težo do 2 kg, ampak jaz je, da izgubijo težo in izgubiti težo!"

Tamara, 52 let, je prodajalec (Togliatti)

"Po rojstvu opomogla, je minilo tri leta in jaz običajno ne gredo nazaj. Lotil se je sam začel teči zjutraj, jedo samo zelenjavo, meso in mleko z nizko vsebnostjo maščob, in celo piti ingver čaj. Rezultat je impresivna, v zadnjem mesecu padla 5,5 kg, za mene, to je precej vse, tehtam 60 kg."

Ekaterina, star 26 let, upravljavec pri banki (Kazan)

"Pil ingver čaj do 4-krat na dan za en mesec, brez sprememb! Verjetno ne deluje brez prehrane, ali pa mi ni pomagalo. Še naprej bom piti, mi je všeč."

Svetlana, pek, 36 let (Belgorod)

"Na začetku nosečnosti se je začela, da si opomore močno, celo mučili in toxemia. Zdravnik svetoval, ingver iz toxemia. Presenetljivo je, da je teža začeli prihajati bolj počasi! Potem sem prebral, da je ingver za hujšanje "je kriv". Že v 8. mesec, medtem ko je nemogoče, da me, ampak potem spet porodu, pijem ugotoviti donosnost."

ingver za preglede hujšanje

Inna, učiteljica, stara 29 let (Yurga)

"Ne morem znebiti 2 kg, in sicer za 10 je izgubila prehrane, in zadnji dve ne gre! Začel sem piti ingver, nekaj mesecev, počasi, a zanesljivo rešiti! Na sliki je na koncu normalno. Vesel sem!"

Arina, oblikovalec, star 22 let (Tyumen)

Kot lahko vidite, ingver koren ocene zbira zelo različni. Eden od njih je orodje bolj primeren za drugim - še huje pa je to izdelek daje svetle rezultate v kombinaciji z dieto in telesno vadbo.

Video: korenina ingverja za preglede hujšanje

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný