Kako izgubiti težo v straneh?
Vprašanje, kako izgubiti težo na boke, je pomembna za mnoge ženske, da je to področje eno izmed prvih, ki trpi zaradi prekomerno telesno težo
Vsebina
Kako izgubiti težo v trebuhu in bokih?
Prva stvar, ki jo je treba ponovno - je vaša prehrana. Karkoli vadba vam, če je moč preveč enostavnih ogljikovih hidratov (sladko, moko, pecilni, itd), na strani bo ostala z vami. Zato je za začetek voditi svojo prehrano v bolj pravilni obliki:
- Zajtrk: čaj, nekaj kuhana jajca, solata iz morskih alg.
- Kosilo: zelenjavna solata, lahka juha, kompot.
- Popoldanska malica: jabolko ali pomaranča.
- Večerja: pusto meso, perutnino ali ribe z lahkim prilogo z dušeno zelenjavo.
Če si ne morete predstavljati svojega življenja brez sladkarij, jej majhen del svoje najljubše jedi za zajtrk, nadomestil zajtrk jajc (ne pa tudi dodajanje!)
Kaj storiti, da tanjše strani?
Ne da bi zapustili svoj dom, boste našli lepo, vitko pasu. Za to potrebujete le dva preprosta in poceni lupino: to je kolebnica in obroč (po možnosti moderno, vrednotena, tehta 3 kg). Vsako jutro kolebnica za 10-15 minut in enako zasuk zaviti. Eden od teh dveh razredov se lahko prenese na večer.
Mnogi verjamejo, da s pomočjo straneh trebušne vaje. Da bodo mišice postanejo močnejše, vendar vaš maščobe od njih ne bodo izginile. To je razlog, zakaj morate pravilno prehrano in aerobno vadbo (vrvi), kot tudi aktivno masažo (ki je za vas naredi obroč).
Želite vedeti, kako izgubiti težo hitro na obeh straneh? Dobro jesti vsak dan in se ukvarjajo z vsak dan. To je celotna skrivnost. In ko bo telesne maščobe zmanjša, povezati vaje so predstavljeni v videu spodaj.
Video: Kako hitro odstraniti strani.
Video: Kako hitro shujšati na straneh
Video: Kako izgubiti težo v straneh
- Uravnotežena prehrana: meni za teden
- Proteinska dieta 14 dni - meni
- Beljakovine prehrana za 7 dni
- Buryakova prehrana
- 8 Debelost Diet
- Atkins Diet - Menu
- Bean prehrana za hujšanje
- Kako izgubiti modela težo?
- Rastlinska prehrana, da izgubijo težo - meni